עכשיו שאתם כבר יודעים להכין טורטייה ביתית, הגיע הזמן להוסיף לה את השילוב המנצח (!!!) של פרגיות ואבוקדו עם עלי חסה, כוסברה, פלפל צ׳ילי וכל זה עם טיפטופים של רוטב גזר ג׳ינג׳ר מעולה (מה? עוד לא הכנתם את הרוטב? דחוף! מתכון כאן!)
אז מה צריך?
2 עלי טורטיה (לחצו כאן למתכון)
מעט מיונז למריחה
רוטב גזר ג׳ינג׳ר (לחצו כאן למתכון )
250 ג׳ רצועות פרגית צלויות
1/2 אבוקדו בשל, פרוס ומתובל עם מיץ לימון ומלח
2-3 בצלים ירוקים קצוצים
1 חופן עלי כוסברה, קצוצים
1/4 -1/2 פלפל צ׳ילי אדום קצוץ
1 חופן עלי חסה
אופן ההכנה:
מתבלים את עלי החסה במעט מרוטב הגזר ג׳ינג׳ר
מורחים כל טורטייה במעט מיונז
מניחים את עלי החסה, הפרגיות, האבוקדו, הבצל הירוק, עלי הכוסברה, פלפל צ׳ילי ומטפטפים מעל עוד קצת מרוטב הגזר ג׳ינג׳ר
מקפלים את קצוות הטורטייה פנימה (חשוב שכל התוכן לא יברח החוצה), מגלגלים ומגישים מיד
בתאבון
צילום: אנטולי מיכאלו סטיילינג: שרון טמיר