הפרי הכי טעים בעולם!!! כאן בגרסה קצת אחרת
אז קרמבל אננס כבר הכנתם?
כפות הגשה וגלידה בצד ואתם מסודרים
מה צריך?
לתבנית 25X32
1 אננס גדול, מקולף וחתוך לקוביות ( בערך קילו וחצי לפני קילוף וחיתוך) אם לא מצאתם- קונים אננס קטן יותר ואפשר לשלב עם קוביות מנגו טרי בעונה
4 כפות סוכר
1 כוס (140 גרם) קמח
3 כפות סוכר
1/2 כוס שבבי קוקוס מיובש
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
להגשה: גלידה
ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- הבצק: שמים בקערה את הקמח, 3 כפות הסוכר, הקוקוס והחמאה ומעבדים-מפוררים בידיים עד שמתקבלת תערובת בצק פירורית לא אחידה.
- שמים את האננס בתבנית, מפזרים עליו את 4 כפות הסוכר ומערבבים. מפזרים את פירורי הבצק.
- אופים כחצי שעה- 40 דק' , עד שהבצק מזהיב והאננס מתרכך קלות. מוציאים ומגישים חמים, לצד גלידה.
אם נשאר שומרים מכוסה במקרר מחממים לקראת הגשה
המתכון התפרסם לראשונה בשבועון לאשה
צילום: שרית גופן