ממרח טונה

מאת ענת לבל
15 בפברואר 2014
ממרח טונה

לפעמים ממרח טונה טעים עם לחם טרי, ביצים קשות, ירקות וזיתים זה כל מה שצריך בכריך.

רוצים להרשים ב״כלום עבודה״? לאירוח בסגנון פינגר פוד חגיגי, משתמשים בתחתיות קיש מוכנות (ניתן לקנות בחנויות מתמחות) ולמלא אותן במלית ולהגיש.

המתכון התפרסם ב״דרך האוכל״ גיליון ינואר. צילם אנטולי מיכאלו.

מצרכים:

2 קופסאות טונה מסוננות

1 כף גדושה מיונז

1-2 כפות מיץ לימון

1 מלפפון חמוץ, קצוץ

1 פלפל אדום, קצוץ דק

½ בצל סגול, קצוץ דק

1 כף שמיר, קצוץ

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

שמים את הטונה במעבד מזון יחד עם המיונז, המלח ומיץ הלימון ומרסקים/ מעבדים למרקם חלק. מעבירים לקערה

ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב

טועמים ומתקנים תיבול ומגשים בכריך עם ביצה קשה, עלי רוקט, עגבניות, צנונית ותוספות נוספות

הצטרפו לדיון

  1. סלט פשוט מעולה !!!!! שנים קניתי סנדוויץ עם סלט טונה ולא הצלחתי לשחזר אותו בבית והיום ניסיתי והצלחתי קלעת בול לטעמים תודה רבה!!!!

    1. חייכת אותי מלי! ממש תענוג לשמוע, לבריאות!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close