גיליון דצמבר של "דרך האוכל" הוא גיליון אוסף מיוחד וכיפי המרכז את 50 המתכונים הטובים ביותר לשנת 2012 שהופיעו במגזין. כמו ספר בישול, מחולק המגזין לפרקים וניתן למצוא בו מרקים, סלטים, מאפים, מתכוני עוף, בשר, דגים ועוד.
לאוסף נכנסו גם מתכונים מהמדור 3X3 וניתן למצוא את המתכונים לסלט פסטה עם אנטיפסטי בטטה, בצל סגול וגבינה בולגרית, רול בטטה ועוף, קציצות דגים ברוטב חריימה, דלורית במילוי כוסמת ופטריות, שכבות קרם גבינה ומרנג עם תותים ודומדמניות ומתכון לפיצה עם קישואים וגבינה בולגרית (לחצו על הקישור למתכונים).
וכן…לראשונה שהמתכונים שהכנתי (הדלורית והקינוח) מופיעים על השער 🙂
צילום רקע בועז לביא, צילום מנות אנטולי מיכאלו