המבורגר נטול בשר העשוי משעועית שחורה, פטריות ובצל ומתאים לא רק לטבעוניים. על מנת לצמצם שלבים בהכנת המתכון ולקצר זמני עשייה השתמשתי בשעועית שחורה מקופסת שימורים.
אחד היתרונות בהכנת הגרסה הטבעונית הזו הוא שניתן לטעום את העיסה לפני שטוגנה ולהתאים את התיבול לפי העדפתכם.
את המבורגר בחרתי להגיש עם ממרח סלק (שונה מהגרסה שכבר הופיעה בבלוג) ממנו אתם מוזמנים להוסיף בנדיבות, אם תרצו כתחליף לקטשופ או רוטב אלף האיים או בעצם לצידם. אם יישאר לכם מהממרח נסו אותו על לחם שאור עם גבינת עזים, כמה עלי רוקט, בירה קרה או יין ואתם מסודרים.
את המתכון המלא תוכלו למצוא במגזין של רנואר
בתאבון! וספרו לי איך יצא