כל כך קל להכנה- וכמובן שגם ילדים יכולים להתנסות בהכנתו.
2 מרכיבים בלבד- עם המון אופציות לגיוון.
השילוב של הקוקוס והמנגו מושלם.
איך מכינים?
ל 6-7 ארטיקים
1 מכל קרם קוקוס ( 400 מ"ל)
4 כפוץ תרכיז משקה מנגו קפוא ( להשיג ברשתות השיווק במקפיאים)
מנערים את פחית קרם הקוקוס מעבירים לקנקן או כלי אחר עם משפך
מוסיפים את מחית הפרי הממותק ומערבבים היטב.
מחלקים את הנוזל לתבניות ארטיק, נועצים מקל.
סוגרים ומאחסנים במקפיא עד שהארטיק קפוא.
בעונה ניתן להוסיף קוביות מנגו טרי.
צילום: בועז לביא
המתכון התפרסם לראשונה בשבועון לאשה- במסגרת כתבת מתכונים לילדים.