לא ממש מתכון, יותר הצעת הגשה. עם תקווה שכך אולי אצליח לשכנע את הילדים לאכול את הפרי הבריא והנהדר הזה. צריך להכין סמוך להגשתו וכמובן לתבל במיץ לימון על מנת לצמצם את השחרתו.
מצרכים:
1 אבוקדו גדול ובשל
מיץ מחצי לימון
2 גבעולי עלי שמיר טרי קצוצים דק
מלח לפי הטעם
2-3 מלפפונים חתוכים לעיגולים –לא לחתוך מאוד דק, כדי שניתן יהיה לאחוז בהם בקלות
שקית זילוף חד פעמית וצנתר משונן
אופן הכנה:
לערבב את כל המרכיבים יחד ולמעוך בעזרת מזלג למחית אחידה
להעביר את הממרח לשקית זילוף
ולהזליף כמות קטנה של ממרח האבוקדו מעל המלפפון (לא כמות גדולה מידי, על מנת שזו לא תחליק מעל גבי המלפפון כשמנסים לאחוז בו).
אגב, לצערי עם הילדים זה לא עבד….או שמא עלי לומר הניסיונות לא נשאו פרי …
אהבתי מאוד.
ובקשר לילדים לא נורא , לפעמיים שהמבוגרים יקצרו את הפירות ויהנו מהם.
טואובבבב 🙂
זה נראה נהדר – אני חייבת לנסות!!!
וואו. ענתי יופי של הגשה. אני אנסה