קלזונה|פיצות אישיות מקמח כוסמין |פיצת קישואים ופסטו אורגנו

מאת ענת לבל
26 באוגוסט 2012

החודש מגזין "דרך האוכל" עסק, בין היתר, במתכוני ילדות ונוסטלגיה. במסגרת מתכוני ילדות הכנתי פיצות, אחד מהמאכלים שהילדים שלי מאוד אוהבים (טוב, נו, ברור שגם אני אוהבת פיצה!). במיוחד אוהבים את  זאת שזכתה לכינוי "פיצה בלי כלום"  – והכוונה כמובן לפיצה מרגריטה.  הפיצות "בלי כלום" הגיעו בגרסה האישית והכנתי אותן בשילוב של קמח כוסמין. קמח זה, בשונה מקמח מלא, אינו דומיננטי בטעמו ואני מוצאת שהוא נח לעבודה.

שלושת חומרי הגלם במדור הפעם היו: גבינות, אורגנו ובצק פיצה בסיסי. מחומרי הגלם האלה הכנתי, כאמור,  פיצות מרגריטה אישיות, קלזונה במילוי טונה ואנשובי וכן פיצת קישואים עם פסטו אורגנו טרי וגבינה בולגרית.

את המתכונים תוכלו לראות בלינק המצורף http://www.allmag.co.il/page/20999?overrideRestriction=1

צילם אנטולי מיכאלו ועל הסטיילינג היתה אחראית ענת רן

בתיאבון!

הצטרפו לדיון

  1. פינגבאק: Travis

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close