בקישור המצורף תוכלו למצוא את הגרסאות השונות לקציצות בסגנון בסטיל הטריפוליטאיות שהכנתי החודש למדור במגזין "דרך האוכל". קציצות של חג אותן אנו נוהגים להכין בפסח, אך אצלי הן כבר חצו את גבולות החג ואני מכינה אותם גם בשאר ימות השנה עם קמח או פירורי לחם. הרעיון להתאים את הקציצות גם לאוכלי בשר וגם לצמחונים. אתם יכולים לבחור את המילוי המועדף עליכם.
http://www.ifeel.co.il/page/20167
צילום אנטולי מיכאלו וסטיילינג ענת רן.
אתם מוזמנים להכנס לדף האוהדים של דרך האוכל בפייסבוק.
בתאבון!
האתר שלך מקסים וכתוב מאוד בפשטות ממש התאהבתי . עוד לא ניסיתי אבל אני אנסה בטוח
כל הכבוד לך
סיגלית, איזה כיף לשמוע! מקווה שתהני מהמתכונים בבלוג, כפי שלי כיף לשתף 🙂
שנה טובה, מתוקה וטעימה במיוחד! ותודה