פריטטה היא סוג של חביתה איטלקית עם תוספות. אפשר להכין לארוחת בוקר (אם יש לכם קצת זמן) או לארוחת ערב ולגוון את מרכיבה לפי מה שבמקרה יש או נשאר במקרר או לפי העדפות הקולינריות של הסועדים. במדור הפעם 3X3 הכנתי פריטטה עם מנגולד וקצח, פריטטה עם סלמון ואפונה ופריטטה עם זוקיני, עגבניות וגבינה בולגרית.
המתכונים התפרסמו באתר של "דרך האוכל" והנה הלינק למתכונים http://www.ifeel.co.il/page/20024
צילום אנטולי מיכאלו סטיילינג ענת רן.
אתם מוזמנים לדף האוהדים של "דרך האוכל" בפייסבוק.
בתאבון!