מסתבר שלא רק לאנגלים יש עניין ומסורת עם תה. גם לנו יש. תה עם שקדים. תה שמתחיל בסוכר שהופך לקרמל עם תוספת של שקדים קלויים. קל להכין אך דורש קצת זמן. בהמשך אפרט כיצד להכין…אך לפני זה , אם אתם כבר פה וקפצתם לתה…אני מתרגשת לשתף אתכם שאני משתתפת בתחרות "בשלני הרשת" שעורכת חברת סוגת בפייסבוק. התחרות טרם התחילה ובשלב הזה ניתנת אפשרות לעוד 4 בלוגרים נוספים להצטרף. בהזדמנות זו אאחל בהצלחה ובהנאה לכולם. לעת עתה אני מזמינה אתכם לעמוד סוגת בפייסבוק (להלן לינק לתחרות http://on.fb.me/sugatbashlanim)
לקבל מידע נוסף אודות התחרות. מאוד מקווה שבהמשך תראו לי חיבה ותעשו לי לייק…. :))))
אז עכשיו…איך מכינים תה עם שקדים?
1 שקית תה רגיל
2 כפות סוכר
15-12 שקדים טבעיים
אופן ההכנה:
על מחבת חמה ויבשה קולים קלות את השקדים ומוצאים מהמחבת
שמים את הסוכר בכלי מתאים להכנת תה/פינג'אן ומבשלים בזהירות על אש נמוכה עד שהופך לקרמלי (נזהרים שלא לשרוף את הסוכר)
מוספים 3 כוסות מים ומחכים לרתיחה
לאחר רתיחת המים, מוספים את שקית התה, לכדקה-שתיים, מסירים את הכלי מהאש, מוצאים את שקית התה ומוזגים לכוסות
מוספים לכל כוס את השקדים הקלויים ומגישים חם
ועוד משהו: אם מעונינים בתה חזק יותר מכניסים את שקית התה לפני הרתיחה.
איזה יופי טעם של ביית ההורים כל הכבוד
אתוש, גם הטעם וגם הסטיילינג….לקחתי מאמא את הכוסות לצילומים…:)))
ממש טעם של בית חם!
איזה יופי של תה
בימים גשומים אלו..
מסכימה שזה בדיוק מה שכיף עכשיו…:)