תוספת מרעננת לבראנצ' או לפיקניק שמכינים בצ'יק וכיף לנשנש עם נאצ'וס לצד בירה קרה. (
המרכיבים לצנצנת ב- 600 ג'
3 עגבניות
1/2 כוס עלי כוסברה או פטרוזיליה
2 שיני שום
1/2 בצל סגול, קצוץ
1 כף מיץ לימון
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
1 כף שמן זית עדין
מלח, פלפל שחור גרוס
אפשרות: 1/2 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
ההכנה
- חותכים שתיים מהעגבניות ומעבירים לקערת מעבד המזון. מוסיפים את עלי הכוסברה (או הפטרוזיליה) והשום ומעבדים למחית אחידה. מעבירים אותה לקערה.
- מוסיפים לקערה את הבצל, עגבנייה נוספת חתוכה הפלפל החריף (אם משתמשים) וכל שאר המרכיבים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים בתוספת נאצ'וס .
איך שומרים?
עד יום במקרר