סלט פירות של חורף שראיתי במגזין GoodFood ואימצתי.
קחו עוד תפוז (וגם אשכולית), אתם יודעים למה…
המצרכים ל 4 מנות:
3 תפוזים
1 אשכולית אדומה
½כוס תמרים מיובשים/לחים פרוסים לרצועות (או יותר)
¼כוס עלי נענע חתוכים לרצועות (ניתן לגזור במספרים)
4-5 טיפות של תמצית מי ורדים (או לפי הטעם)
אופן ההכנה:
מפלטים את התפוזים והאשכוליות לפלחים ללא החלקים לבנים
(מרחיקים את הקליפה ומוצאים את הפרי מכל פלח בנפרד באמצעות סכין חדה )
לחצו כאן על מנת לראות כיצד
מעבירים לקערה יחד עם הנוזלים שניגרו מפירות ההדר
מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגישים