החודש במגזין "דרך האוכל" גיליון שלם המוקדש לארוחות בוקר. במסגרת המתכונים המגוונים לארוחה החשובה ביותר ביום, תוכלו למצוא בגיליון החדש גם מתכונים לפריטטות שהכנתי. פריטטה עם סלמון ואפונה, פריטטת מנגולד וקצח ופריטטה עם זוקיני, גבינה בולגרית ועגבניות מיובשות.
את התמונות המקסימות צילם אנטולי מיכאלו ועל הסטיילינג המשגע אחראית ענת רן.
חפשו את הגיליון החדש בדוכנים ולעת עתה אתם מוזמנים לבקר בדף האוהדים של דרך האוכל בפייסבוק.
אני כל כך אוהבת פריטטות, תמיד בערב כשלא מתחשק לי לבשל
אני מכינה פריטטה מאולתרת מכל הבא ליד, אם זה משאריות של אוכל
ואם זה פשוט להכין פריטטה ממה שהמקרר וארון האוכל מציעים לי 🙂
יאמי יאמי! היום אני אכין לי אחת 🙂
וכמובן – תודה על המתכונים הטעימים!
הי הגר וברוכה הבאה. פריטטות תמיד רעיון טוב לארוחות ערב שיש בהן קצת מהכל, שמחה שאהבת 🙂
קפצתי לבקר בבלוג המקסים שלך ונרשמתי לעדכונים.
תודה!
ענת