יוגורט בננה ואוכמניות

מאת ענת לבל
28 בנובמבר 2011

הספר "תאבון בריא" של גורדון רמזי והמתכונים שלו לסמות'י פירות יער ויוגורט, שלחו אותי למטבח להכין גרסה ביתית משלי. בננה קפואה (שכמעט תמיד ניתן למצוא אצלי במקפיא) וגם פירות יער קפואים, שולבו יחד למנה מרעננת של יוגורט ופרי. אפשר לאכול עם כפית אבל הכי כיף עם קשית וקרח. גם הילדים אוהבים…

חומרים:

1 יוגורט טבעי 3%

1 בננה בשלה

1/3 כוס אוכמניות קפואות

אופן ההכנה:

מעבדים הכל יחד במעבד מזון ומגישים עם קרח

הצטרפו לדיון

  1. שבת שלום טעימונת
    איך את מקפיאה את הבננות
    בתגובה הקודמת המייל היה שגוי

    1. הי דרית
      את הבננות הבשלות שאינן אטרקטיביות לאכילה אני או מקלפת, מועכת ומעבירה לקופסה ואז מאכסנת במקפיא או מכניסה אותם בשלומתן עם הקליפה למקפיא.
      (האפשרות הראשונה יותר טובה לדעתי) כשאני מוציאה מהמקפיא מפשירה מעט ואז משתמשת.
      הטעם של הבננות נשאר אך המרקם שלהם מימי יותר. אחרי ההקפאה הן בעיקר מתאימות לשימוש בשייקים, עוגות/ מאפינס בננות, פנקייקס וכדומה.
      שבוע טוב
      ענת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close