ֿאתם בטח שואלים את עצמכם שוב ושוב מה להכין לארוחת ערב. ?????
משהו חדש שאפשר ״לתקתק״ כי כבר נמאס לכם מהנוהל הרגיל של חביתה/ירקות/גבינה.
מ-ש-ע-מ-ם!
אפילו שהילדים לא יתנגדו ויעדיפו את הנוהל הקבוע- צריך לגוון. חשוב לגוון. חשוב לחשוף אותם לטעמים, מרקמים, צבעים באוכל וכו׳- כך אני חושבת ומנסה לעשות. גם אם לא פעם בגלל הגיוון מועד ארוחת הערב מתעכב וכל הלו״ז שאח״כ (מישהו אמר גיוזה לארוחת ערב? פרטים באינסטוש)
אבל המקושקשת הזאת היא לא טרחה ולא גוזלת זמן רב. היא קלה להכנה ובאמצעותה מגניבים עוד מנת ירק לשולחן.
הקרדיט למתכון הולך לאמא שלי, שנהגה להכין את החביתה לי ולאחותי כשהיינו קטנות.
המתכון התפרסם לראשונה באתר xnet