סלט כרוב עם נענע וחמוציות

מאת ענת לבל
27 ביולי 2013

בלי הרבה הקדמות וסיפורים. סלט מעולה ורענן, הנענע בגדר חובה! כמה פשוט, ככה טעים!

בקערה מערבבים כרוב, גזר (אני חתכתי לג'וליאנים, אפשר כמובן במגרדת), נענע וחמוציות.

מתבלים עם שמן זית, לימון, מלח ומעט סוכר חום וסילאן (עדיף את מרכיבי הרוטב לערבב בקערה, ולטעום לפני שמוסיפים לסלט)

מגישים ואוכלים מיד.

את הנענע רצוי להוסיף בסמוך להגשה ולערבב.

בפעם הבאה הבטחתי לשדרג עם שקדים קלויים מעל. אבל גם כך טעים.

בתיאבון!

הצטרפו לדיון

  1. צאלה לוינטל says:

    הי ענת,
    איזה כייף, יש לי את כל המרכיבים…
    אכין אותו היום בערב…, נראה יאמי!!
    נשיקות:)

    1. איזה כיף 🙂 תהנו יקירתי ונשיקות

  2. ענת המקסימה,
    יצא מעולה! מכל המנות שהשקעתי בארוחת החג הסלט קיבל את כל התשבוחות.

    1. יעלי, מהממת אחת! כיף לשמוע 🙂 תודה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close